Isolering

Isolering

Att ha en bra isolering i sin fastighet är viktigt för ett bra inomhusklimat, för bullerdämpning samt för minskning av  energikostnader kopplat till uppvärmning. Idag har även isolering många andra bra egenskaper som exempelvis att det ger ett effektivt brandskydd. Om du vill sänka dina uppvärmningskostnader för din fastighet är du välkommen att kontakta oss på Isolerab AB som är proffs på miljövänlig isolering i Dalarna.

Cellulosaisolering

Cellulosaisolering är ett miljövänligt isoleringsmaterial med många fördelaktiga egenskaper så som god ljuddämpning, hög värmelagringskapacitet och bra isolervärden. Cellulosa kan sänka inomhustemperaturen under varma dagar och är även fuktsäker. 

 

Låt oss hjälpa dig med din isolering i Dalarna

Isolerab AB är ett väletablerat företag som utför miljövänliga isoleringar i Dalarna. Med vår hjälp kan du sänka energikostnaderna för din fastighets uppvärmning men även skapa ett behagligare inomhusklimat, året om. Vi utför tjänster åt privatpersoner och företag i Dalarna med omnejd. 

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!