Tilläggsisolera ditt hus i Dalarna

Här kan du lära dig mer om vilka metoder som vår personal i Dalarna brukar använda då vi tilläggsisolerar väggar, golv och tak för ett riktigt bra resultat som är effektivt, prisvärt och snällt mot miljön.

Funderar du på att tilläggsisolera din fastighet i Dalarnas län? Då har du kommit rätt - Isolerab AB är din lokala specialist  på isolering i Dalarna som genom åren hjälpt hundratals kunder att få ett bättre inomhusklimat och minskade uppvärmningskostnader. 

 

Så går det till när vi tilläggsisolerar din fastighet i Dalarna

Hos oss arbetar utbildade installatörer som använder sig av välbeprövade, moderna, miljövänliga och kostnadseffektiva metoder för att tilläggsisolera olika typer av fastigheter. Ofta använder vi oss av tilläggsisolering med lösull, som går att använda på många olika områden i nybyggnationer såväl som i äldre hus.
 

  • Tilläggsisolering av tak
    Lösullsisolering är en fördelaktig metod för tak ur flera olika aspekter – bland annat är det en effektiv, smidig och prisvärd metod som kan användas på många olika typer av tak. Isoleringen kan till exempel göras i snedtak som går ända upp i nock. 
  • Tilläggsisolering av ytterväggar
    I ett genomsnittligt småhus står ytterväggarna för ungefär 20 % av energiförlusterna. Att tilläggsisolera sina ytterväggar är därför ofta en god idé. Lösullsisolering anses ofta vara idealistisk för detta då metoden effektivt fyller ut i alla vinklar och vrår, men även andra lösningar kan bedömas vara mer passande beroende på hur förutsättningarna ser ut. 
  • Tilläggsisolering av golv
    Vid nybyggnation är lösullsisolering av golvet många gånger ett självklart alternativ. Tilläggsisolering med lösull kan även vara ett bra val om du har kalla golv i ett äldre hus. Vanligen är det befintliga golvet isolerat med sågspån som genom åren sjunkit ihop och alltmer förlorat sin funktion. När befintliga golv ska isoleras byter man vanligen ut denna mot lösull. Tack vare lösullens utfyllnadsförmåga och oberoende av regelavstånd kan man med fördel även använda denna metod för att isolera golvbjälklag.

 

Vi tilläggsisolerar din bostad i Dalarna

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att tilläggsisolera din bostad i Dalarna? Kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster!

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!