Branschutbildade installatörer av lösullsisolering i Dalarna

När du väljer Isolerab AB kan du känna dig trygg med att du väljer ett seriöst företag med en personalstyrka bestående av branschutbildade installatörer av lösullsisolering. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att alltid kunna erbjuda trygga tjänster av hög kvalitet.

Hos oss på Isolerab AB arbetar yrkesutbildade installatörer av lösullsisolering i Dalarna med lång erfarenhet inom branschen. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att säkerställa en genomgående hög kvalitet på våra tjänster.
 

Stolta medlemmar i Branschföreningen för lösullsisolering

För oss är det viktigt att vara med och bidra till en professionell bransch som ständigt utvecklas till det bättre. Vi vill också göra det lättare för dig som kund att välja en seriös aktör att anlita när du vill ha hjälp med isolering i Dalarna eller övriga Sverige. Därför är det en självklarhet för oss att vara med i Branschföreningen för lösullsisolering, som består av entreprenadmedlemmar med rätt kompetens och erfarenhet för arbetets utförande. Branschföreningen kontrollerar regelbundet att de företag som är medlemmar följer uppsatta regelverk och att de installationer som utförs sker i enlighet med leverantörernas instruktioner. Som medlemsföretag i branschföreningen är även en ordnad ekonomi och verksamhet i övrigt ett krav.
 

Certifierade enligt kvalitetsprogrammet Behörig lösull

Behörig lösull är ett kvalitetsprogram framtaget av Branschföreningen för lösullsisolering i samarbete med ledande materialleverantörer och erfarna konsulter. Vi på Isolerab AB är givetvis certifierade enligt Behörig lösull. Detta innebär att vi har genomgått en utbildning med prov samt en praktisk och en teoretisk utbildning från de leverantörer vars material vi använder oss av. Dessa utbildningar omfattar både de installatörer som utför arbetet och företagsledningen. 
 
För att bli certifierande enligt Behörig lösull ska företaget dessutom ingå i ett kontrollprogram och klara de stickprovskontroller som genomförs årligen. Dessa kontroller omfattar både det utförda arbetet på plats och hur man planerar och dokumenterar arbetet. Kontrollerna utförs av oberoende certifierade besiktningsmän som genomgått en utbildning för kontroller av lösullsentreprenader.
 

Din trygga specialist inom lösullsisolering i Dalarna

Är du intresserad av att ta hjälp av våra behöriga specialister inom lösullsisolering i Dalarna? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster! Vi ser fram emot att berätta mer om oss och hur vi arbetar för att kunna garantera dig ett väl utfört arbete utfört enligt branschens alla regler!

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!