Tidsbesparing med lösullsisolering jämfört med traditionella skivor

Det finns många fördelar för våra medarbetare i Dalarna med att använda lösullsisolering jämfört med traditionella isoleringsskivor. Förutom att det inte blir några skarvar och att lösull tränger in i hörn och tråna utrymmen bättre, får det också mycket snabbare att arbeta med.

Tidsåtgång lösull jämfört med isoleringsskivor


Att isolera ditt hus i Dalarna är ett av de bästa sätten att minska din energiförbrukning i hemmet. Traditionellt så har hus isolerats med så kallade isoleringsskivor. Detta innebär att skivor skärs i rätt bredd och längd för att passa mellan reglarna i din vägg, ditt golv eller ditt tak. Vi på Isolerab i Dalarna arbetar istället med lösullsisolering. Detta innebär att vi inte behöver skära skivorna i bitar, utan vi sprutar in lösullen där det ska vara. Lösullen blir tät och fin och du slipper skarvarna som uppstår mellan de traditionella isoleringsskivorna. Lösullen tar sig dessutom mycket bättre in i skarvar och trånga hörn som finns till exempel på din vind.

Förutom dessa uppenbara skillnader så går det dessutom mycket fortare för våra utbildade medarbetare i Dalarna att arbeta med lösullsisolering. I filmen på den här sidan ser ni två av våra medarbetare utföra isolering av en vägg, en av dom arbetar med lösull medan den andra arbetar med traditionella skivor. Ta en titt och se skillnaden i tidsåtgång med egna ögon! 

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!