Minska din energiförbrukning i Dalarna med lösullsisolering

Vill du sänka dina uppvärmningskostnader och samtidigt få ett behagligt inomhusklimat kan du vända dig till ett företag som erbjuder effektiv lösullsisolering i Dalarna. Här kan du läsa mer om hur du kan minska din energiförbrukning för uppvärmningen av ditt hus.

En av de största kostnadsposterna varje fastighetsägare har är energikostnader för fastighetens uppvärmning. Du kan minska värmeförlusterna i din fastighet i Dalarna genom att använda lösullsisolering och därmed sänka uppvärmningskostnaderna. För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss på Isolerab AB så kan vi berätta hur vi kan hjälpa just dig!

Skillnad på lösullssisolering och traditionella isoleringsskivor

Till skillnad mot traditionella isoleringsskivor så sprutas lösullsisolering in i väggarna. Lösullsisolering fungerar också utmärkt som tilläggsisolering på vinden. Jämfört med traditionellt arbete med att montera isoleringsskivor så går det betydligt fortare att applicera lösull samtidigt som det inte blir något spill. Materialet fyller ut ordentligt vilket gör att det även tätar vinklar och hålrum mer effektivt än skivor samtidigt som materialet är helt skarvfri.

Minskad energiförbrukning med lösullsisolering

Varm luft stiger uppåt vilket innebär att då det når upp till vinden försvinner värmen ut i tomma intet. Genom att tilläggsisolera sin vind behåller man kvar värmen inne i fastigheten, vilket gör att värmeförlusterna minskar och därmed även energiförbrukningen för uppvärmningen.


Låt oss hjälpa dig minska din energiförbrukning

Isolerab AB har under 10 års tid utfört tjänster åt konsumenter och företag i Dalarna. Vi är specialister på isolering i Dalarna och kan hjälpa dig med effektiv isolering som minskar dina värmeförluster och därmed dina energikostnader. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte så vi kan göra en inspektion av din vind och bistå med konsultation.

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!