Mögelbehandling

Mögelbehandling

Mögel i fastigheter är en stor olägenhet som ofta är upphov till sjukdomar bland de som bor i fastigheten och sprider även en obehaglig, unken lukt. Mögelsvamp finns i många fastigheter och bildas i fuktiga utrymmen som exempelvis badrum och tvättstugor men även i källare och på vindar. Om du vill få en kostnadsfri inspektion av din vind kan du kontakta oss på Isolerab AB som är specialister på mögelbehandling.

 

Låt oss avlägsna mögel på din vind

Isolerab AB är ett företag som utför tjänster som mögelbehandling och isolering i Dalarna. Våra medarbetare är certifierade inom mögelbehandling vilket innebär att vi utför arbetet med din sanering enligt gällande branschregler

Vi använder endast miljövänliga kemikalier vid saneringen för minimal påverkan på miljön. Efter att vi avlägsnat möglet på din vind kan vi erbjuda dig effektiv isolering som minskar upphovet av fukt och därmed minimerar riskerna för att det ska bildas svamp. Med en effektiv isolering av ditt hus i Dalarna kan du även sänka dina energikostnader för husets uppvärmning. 

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!