Utsugning av gammal isolering

Utsugning av gammal isolering

Om du ska lägga ny isolering på vinden eller om du vill ersätta befintligt isolering kan du vända dig till oss. Vi kan suga ut den gamla isoleringen med hjälp av vakuumsugning så att du får helt rent på vinden innan vi lägger ny hälsosam och effektiv isolering. En ordentlig utsugning gör det möjligt att genomföra fukt och mögelkontroller på din vind. Du kan kontakta oss på Isolerab AB för mer information om hur vi kan hjälpa dig med en effektivare isolering av ditt hem i Dalarna.

 

Vi kan hjälpa dig med att suga ut gammal isolering på din vind i Dalarna

Isolerab AB är ett företag som under många år utfört tjänster åt privatpersoner och företag i Dalarna. Vi är specialister på isolering och mögelbehandling. Våra medarbetare är certifierade inom områdena och utför därmed arbetet enligt gällande branschregler. Om du vill isolera om din fastighet kan vi hjälpa dig med att suga ut den gamla isoleringen och därefter lägga in en ny, miljövänlig och hälsosammare isolering som har bättre isolervärden. 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för för problemfri isolering!

Ett av de bästa alternativen för att sänka uppvärmningskostnaderna av ditt hem i Dalarna är genom isolering av vinden. Låter det som ett intressant alternativ för dig är allt du behöver göra att kontakta oss!